Redken Shampoo

Redken Shampoo

Vi er autoriseret forhandler af det moderigtige mærke Redken shampoo.

Redken shampoo og øvrige produkter er kendetegnet ved, at skabe simple løsninger til dit hår uanset om det har brug for fugt, volumen, blødhed, kontrol eller daglig beskyttelse. Redken er med andre ord, designet og tilpasset til de forskellige hårtypers specifikke behov.


Redken All Soft skaber blødhed til tørt og skrøbeligt hår.


Body Full giver langvarig volumen til fint og fladt hår.


Blond Idol er skræddersyet til blond hår og med en teknologisk udvikling der mindsker uønsket gule nuancer og pigmenteringer, Blond Idol er udviklet med en forståelse for, at ikke to blondiner er ens. Curvaceous er til dig der ønsker bløde, smarte og boncy krøller.


Clear Moisture er et vidunder produkt til dig der ønsker fugt der ikke tynger i normalt til tørt hår.


Diamond Oil giver ultimativ styrke og glans til skadet og svækket hår. Extreme serien er giver den base men nødvendige styrke til medtaget hår.


Extreme Length er en revolutionerende biotin behandling for maximal længde og hårvækst.


Real Control er nærende reparation af tykt, tørt og sensibelt hår. Scalp Relief er en målrettet løsning for at bekæmpe, berolige og beskytte mod hovedbundsproblemer.


Redken shampoo - Hair Cleansing er med simple ord clarifying til alle hårtyper.


Cerafill Defy er hårpleje for et tykkere og mere fyldigt hår til normalt og tyndt hår.


Redken For Men er en kategori af hårprodukter udviklet til de mange forskellige hårtyper, hårproblemer, styling trends og behov som manden kunne have og alle er de tilpasset manden i duft og design.


Redken er unik inden for styling og har udviklet en række lækre og moderigtige stylingprodukter der giver dig mulighed for at lege, skabe, udforske og designe netop det look du er interesseret i. Redken opdatere og tilpasser hele tiden sin produktlinje så den er i tidens ånd når det kommer til fashion og på beatet når det kommer til kemiens udvikling så dit hår altid tager sig bedst ud.


Historien bag Redken shampoo

Redken Shampoo så dagens lys i 1960, har det været kendetegnet ved at skabe simple løsninger til alverdens hårtyper og –udfordringer. Der er en løsning til de forskellige hårtypers specifikke behov, om du så har brug for volumen, fugt, kontrol, blødhed eller daglig beskyttelse. Her får du lige et par eksempler fra vores store udvalg. Redken All Soft Shampoo giver blødhed, hvis du har tørt og skrøbeligt hår, mens du skal bruge Body Full, hvis du vil have langvarig volumen til fint og fladt hår, og Dandruff Control til at bekæmpe skæl. Søger du en shampoo til bløde, smarte krøller, så vælg Curvaceous, og ønsker du at beholde dit blonde hår uden gule nuancer og pigmenteringer, så har Redken udviklet Blond Idol til det. Diamond Oil giver styrke og glans til skadet og svækket hår, mens Extreme serien er designet til at give den basale men nødvendige styrke til medtaget hår.

Frisøroutlet.dk er autoriseret forhandler af Redken Shampoo

Dette er blot nogle af de mange spændende og innovative produkter fra Redken, vi kan tilbyde, men vi vil opfordre dig til at klikke dig lidt omkring, så finder du helt sikkert en eller måske flere løsninger, der passer til dig og dit hår. Her hos Frisøroutlet.dk er vi naturligvis stolte af, at vi er autoriseret forhandler af Redken Shampoo og øvrige produkter som for eksempel conditioners og ikke mindst styling. Bemærk også, at vi har flere produkter i serien Redken For Men. Du skal ikke blive overrasket, hvis der er kommet nyt, næste gang du kigger forbi, for sortimentet bliver hele tiden videreudviklet og opdateret. Du skal ikke blive overrasket, hvis der er kommet nyt, næste gang du kigger forbi, for sortimentet bliver hele tiden videreudviklet og opdateret.

2 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

Sorter faldende
Nyhedsbrev
Nyhedsbrev