Bio+ Shampoo

Cutrin Bio+ Shampoo er ikke bare en shampoo, men en effektiv løsning til dig, der gerne vil gøre lidt ekstra for dit hår.

Der er en række forskellige varianter til forskellige hårproblemer. Det kan være til daglig, skånsom pleje af dit hår, eller hvis du har problemer med eksempelvis skæl og irriteret hovedbund. Her renser shampooen effektivt dit hår og fjerner eventuelle fedtede, tørre og dryssende skæl. Samtidig er der forebyggende plejestoffer i, som sørger for at reducere kløe og rødmen i din irriterede hovedbund.

 

Vi anbefaler dig også at bruge Cutrin Bio+ Shampoo, hvis du har hår, der er farvet. Er du kvinde og ønsker at styrke dit hår, så giver den særlige Energen shampoo dit hår en ny vitalitet. Er du mand og vil gerne gøre noget for at undgå for tidligt hårtab, så har Cutrin også udviklet en særlig variant, der stimulerer dit hår til at vokse videre.

Få Bio+ Shampoo billigere hos Frisøroutlet.dk

Hos Frisøroutlet.dk er vi stolte af at kunne tilbyde en ægte problemløser som Cutrins Bio+ Shampoo serie – og det endda til ganske fornuftige priser. Flere af produkterne kan du bruge som en egentlig hår kur, så dit hår atter kan komme i strålende topform. Bemærk dog, at nogle af produkterne har flere trin, og at du for eksempel opnår det bedste resultat med Cutrin Bio+ Active Shampooen, hvis du også bruger deres Active Mask og Active Serum som kur eller ved behov. Vi har vedlagt fyldige beskrivelser, så du kan være helt sikker på at få alle de rigtige produkter.

1 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side

Sorter faldende
Nyhedsbrev
Nyhedsbrev