Redken Blonde Idol Custom-Tone Gold Conditioner for Warm Blondes - 196 ml.

100,00 DKK
Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Redken Blond Idol Custom-Tone Gold Conditioner til dig der beskriver din blonde hårfarve som: Rose Gold, Light to Dark Golden, Sun-kissed, Strawberry Blonde, Caramel, Rich Toffee, eller Honey og til dig som ønsker at fremme og bevare din varme blonde farve.
To-rumsdysen tilpasser en skræddersyet mængde af farvepigment og conditioner, som over tid kan justeres efter behov
Golden, til varme og gyldne blonde toner, hjælper med at neutraliserer brassiness. Behandling styrker og hjælper med bevare hårfarven mellem salonbesøg.
HVORNÅR CUSTOM TONE SKAL BRUGES:

FOR MINIMUM FARVEMÆNGDE
1-2 uger efter at have fået farvet håret i en salon
Når du er tilfreds med nuværende tone
For at bevare nyligt farvet hår

FOR MEDIUM FARVEMÆNGDE
3-4 uger efter at have fået farvet håret i en salon
Når tone skal justeres en smule
Efter at håret har været udsat for sol eller pool

FOR MAXIMUM COLOR DEPOSIT
5-6 uger efter at have fået farvet håret i en salon
Når den ønskede tone er for varm eller mat
Efter at håret har været udsat for sol eller pool

ANDVENDELSE
Før brug indstil til “Week 6” og pump indtil produktet begynder at komme ud. Derefter sæt “Week 1” og pump indtil produktet begynder at komme ud.
Efter salonbesøg med farve af hår, indstil op til ugentlig for at øge farvemængden.
Tilpas farvemængde efter behov. Eksempelvis, øg mængden efter at håret har været udsat for sol, pool eller vand med et højt indhold af mineral. Mindsk mængden når den ønskede hårfarve er nået.
Kan bruges hver dag når dysen er indstillet på minimum farvemængde eller op til to gange om ugen når dysen er indstillet på medium eller maximum farvemængde (refererer til den justerbare skruefunktion på Custom-Tone dysen)
Påfør i fugtigt hår. Lad produktet blive i håret i 3-5 minuter. Rens grundigt.

Beskrivelse

Redken Blond Idol er en skræddersyet serie til vedligeholdelse og pleje af blond hår. Redken har skabt serien Blond Idol ud fra deres viden om, at ikke to blondiner er ens og at individuel behandling derfor er nødvendig.
NY Blonde Idol indeholder det eksklusive Kera-Bright System, der balancerer, lysner og bevarer dit blonde hår velplejet mellem salonbesøgene.
KERA-BRIGHT SYSTEM er en unik kombination af kerabond, ekstrakt fra violblade og mælkesyre, der hjælper med at styrke, fugte og booste glans så dit blonde hår forbliver lyst og smukt.
Blond Idol serien skaber balance i håret via sin balanceret pH-formel der vedligeholder og bevarer farven. Blond Idol serien inderholder skræddersyet farvepigmenter. Med Custom-Tone (VIOLET) bevares kolde eller platinblonde hårfarver. Med Custom-Tone (GOLDEN) varme og gyldne farver.
Blond Idol serien er desuden bevidst om blondhårs behov for intensiv pleje og her er der tilføjet kerabond der styrker håret og gør det modstandsdygtigt for blonderingens slidtage. violbladsekstrakt og mælkesyre optimerer pleje af håret.
Nyhedsbrev