ghd Glattejern - Føntørre

ghd Glattejern - Føntørre

Vil du have glat og glasfuldt hår?

Så anbefaler vi, at du anskaffer dig et af vores mange GHD glattejern. Det er ikke tilfældig, at netop dette mærke i flere år i træk har vundet forskellige test i engelske hårmagasiner, og samtidig anbefales herhjemme af Frisørskolen i København. Så vil du have bugt med krøller og fald i håret og ligne en forside af Vogue, bør du afgjort prøve et GHD glattejern.

Vi har naturligvis flere du kan vælge mellem alt efter pengepung og behov. Fra Classic Styler til Mini Styler i forskellige varianter med mulighed for ekstra udstyr. Alle har de smidigere varmeplader, der glider gennem dit hår uden problemer, og det er nemt at glatte alle hårtyper hurtigt. De har også en smart beskyttende plade vagt, så du kan pakke din styler ned lige efter brug, samt en automatisk dvalefunktion, hvis du ikke bruger styleren i 30 minutter.

Frisøroutlet.dk er officiel forhandler af GHD glattejern

Hos Frisøroutlet.dk er vi både officiel og autoriseret forhandler af de gode og anerkendte GHD produkter. For dig betyder det ganske enkelt, at vi altid kan hjælpe dig på vej og rådgive med vores viden om hvert af produkterne – de er ikke bare nogle, vi tilfældigt har hentet hjem fra udlandet. Udover vores mange GHD glattejern tilbyder vi også en række andre gode GHD produkter til særligt gode priser. Udvalget kan variere lidt, men vi har for eksempel tasker, føntørrer, air diffuser samt forskellige former for børster, så du altid kan vælge lige det GHD produkt, der skal forkæle dit hår.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev